Carnas on Tour is opgericht op 24 augustus 2015 en is een site van Sven Carnas, over zijn reizen door Nederland en ook die naar het buitenland. De eerste paar verslagen zijn vooral over de wintersport, maar er komen ook steeds meer zomerreizen erbij.

Van (bijna) elke reis waar Carnas on Tour heen gaat, komt een verslag. Je kan via de Facebookpagina of het Instragram-account op de hoogte blijven van de reizen door de livefoto’s en -video’s. Ook kan je je abonneren op het YouTube-kanaal van Carnas on Tour om de filmpjes en videoverslagen te bekijken. Het liken, volgen en abonneren is gratis, dus wat houdt je nog tegen?

In de toekomst zullen er meer dingen verschijnen op Carnas on Tour. Denk hierbij aan een aantal extra informatie dingen voor de wintersporters en wat extra dingen voor de zomerreizen. Hier kan je daarvoor op de hoogte blijven.


Weetjes:

  • Het oudste verslag op deze site is van december 2012. Dit was een wintersportvakantie met het Walburg College naar Salzburger Sportwelt in Oostenrijk;
  • In totaal telt het fotoarchief op dit moment rond de 5000 foto’s;
  • Op de pagina Wereldmap zie je waar ik allemaal ter wereld ben geweest.

Contact

Headers

Social Media: Facebook, Instagram, YouTube

Wereldmap

Wie is Sven Carnas?