Achter Carnas on Tour zit Sven Carnas, dus speciaal deze pagina om wat over mijzelf te vertellen.

Mijn naam is dus Sven Carnas. Ik ben geboren op 14 november 1996 in Dordrecht, maar woon al mijn hele leven in Alblasserdam samen met mijn ouders. Ik heb dus geen broers of zussen, het is dus lekker rustig thuis. Op dit moment studeer ik Tourism Management op Hogeschool Inholland te Rotterdam. Naast het reizen en studeren, werk ik sinds mei 2013 bij McDonald’s Alblasserdam. Daarvoor heb ik drie jaar lang vrachtwagens schoongemaakt bij Schenk Tanktransport in Papendrecht en daarvoor heb ik nog een half jaar folders bezorgd in een wijk in Alblasserdam.

Samen met Leon in Warschau, Polen.

Samen met Leon in Warschau, Polen.

Op 24 augustus 2015 heb ik besloten om deze website te starten, om mijn reisverslagen bij elkaar te houden en om deze te delen met jullie. Inmiddels heb ik voor deze website een Facebookpagina, een Instagram en een YouTube-kanaal gemaakt. Gelukkig worden deze pagina’s en ook deze website steeds vaker bezocht, waar ik blij mee ben.

Alle foto’s die op deze website staan zijn allemaal gemaakt door mij. Wanneer dit niet zo is, staat dit natuurlijk aangegeven. Wanneer je een foto van mij wilt gebruiken, stuur dan even een bericht via het contactformulier. Vermeld hierbij het nummer van de foto en van welk verslag de foto is. Je krijgt dan het origineel toegestuurd, wel graag met een vermelding naar deze website.

Mijn foto’s maak ik met de Canon Eos Digital Rebel. Deze camera heb ik inmiddels al een tijdje, maar ik ben er nog steeds blij mee. Sinds mei 2016 heb ik ook de Sony HDR-AS30V WiFi + GPS Action Cam. Deze camera kan goed filmen en heeft ook een goede geluidsopname. In de winter, maar ook in de zomer, kan je dus mooie filmpjes verwachten.

Op de Schönleitenabfahrt in Vorderglemm, december 2015.

Op de Schönleitenabfahrt in Vorderglemm, december 2015.

Naast reizen doe ik ook nog aan sporten, met in de winter natuurlijk snowboarden en skiën. Daarnaast voetbal ik ook bij VV De Alblas uit Oud-Alblas op Sportpark Souburgh. Ik speel in het zevendeelftal, waar ook een Facebookpagina van is. Ook volg ik andere sporten, zolang het maar leuk is om te zien.

Als je nog vragen hebt kan je die natuurlijk stellen via contact. Dan weet ik nog maar een ding te zeggen: tot op de piste of ergens in de zon!


Share