Vlieg weg met FlyAway!


Adventorial
14 februari 2021

Studeren. Een leuke, maar zeker ook zware periode. Vier jaar lang knok je voor dat mooie papiertje aan het einde van je opleiding. Eindelijk kan je op je welverdiende vakantie, maar waarheen? Daarin biedt FlyAway! de helpende hand! Zij hebben voor jou als afgestudeerde student de ideale bestemmingen om alle stress van de afgelopen maanden te vergeten. Ben je net als mij ook nieuwsgierig geworden waar zij allemaal naar toe vliegen? In deze blog vertel ik welke leuke reizen zij hebben voor ons (afgestudeerde) studenten!


Eerst even een kleine geschiedenisles over dit jonge bedrijf. In 2017 is het bedrijf opgericht en in de afgelopen twee jaar heeft het een mooie beginperiode gehad. Nu is het bedrijf overgenomen door een groep zeer ambitieuze studenten. Sinds februari 2019 gaat het bedrijf door het leven als FlyAway! en met een zeer energieke doelgroep: jongeren tussen de 25 en 35 jaar.


Wat misschien wel het meest interessants is, zijn hun reizen. FlyAway! heeft er verschillende. Mocht je bruin thuis willen komen, zijn er genoeg zonvakantie’s. Ben je helemaal gek van wintersport, dan brengen ze je graag naar de sneeuw. Wil je graag nieuwe steden ontdekken, boek dan een van de citytrips die ze aanbieden. Voor ieder wat wils. Zoals misschien al duidelijk is ben ik fan van citytrips en sneeuwvakanties, dus voor mij persoonlijk zijn er al genoeg leuke opties om erop uit te trekken.

Loop je er nog niet voor warm? Dat geeft niet. Ik had dat aan het begin ook niet, totdat ik hun prachtige posters zag hangen op school. Aan jullie de keus om het zelf te beoordelen!

Nu rest dan alleen nog de vraag waar FlyAway! allemaal heen vliegt. Op dit moment bieden ze reizen aan naar vier bestemmingen: Venetië (Italië), Barcelona, Ibiza en Tenerife (Spanje). Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat in het komende jaar meer toffe bestemmingen erbij komen. Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar toch ga ik een bestemming verklappen.
Een van de nieuwe bestemmingen waar FlyAway! naar toe gaat, is het Zwitserse Graubünden.

Ik kijk vooral uit naar de speciale Krakau-editie van hun nieuwe magazine. Deze komt ongeveer eind maart uit in een fysieke én digitale versie. Uiteraard zal ik deze op mijn blog delen met jullie.


Hopelijk heb ik jullie net zo enthousiast over FlyAway! gemaakt als dat ik ben. Verder wens ik jullie nog een reisvolle februari aan en tot de volgende blog!

Sven Carnas


Scroll naar top